Fysioterapeutti Kennet Wennerqvist Porvoo

Hoidan ihmiskehoa Fysioterapian, Kalevalaisen jäsenkorjauksen, Anatomy trains faskiamobilisaation ja akupunktion avulla. Olen aina pitänyt korjaamisesta ja hoitamisesta. Autonasentajan ammattitutkinnon ja puutarhurina työskentelemisen jälkeen päätin että haluan auttaa lähimmäisiäni. Opiskelin fysioterapiaa ja valmistuin vuonna 2002.

Samalla minua kiinnosti syvempi tuntemus ihmiskehosta ja opiskelin myös Neijing-koulussa perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Kiinalaisen lääketieteen tunnetuin osa-alue on akupunktio, vaikka siihen liittyy paljon muutakin.

Aloittaessa fysioterapian työt huomasin että monesti sama asiakas tuli uudestaan, viimeistään puolen vuoden kuluttua edellisestä hoitojaksosta, samoilla vaivoilla. Halusin syventää fyysistä hoito-osaamistani, ja koska olen aina pitänyt käsillä työskentelemisestä aloitin Kalevalaisen Jäsenkorjauksen koulutuksen, josta valmistuin keväällä 2007.

Noin kymmenen vuotta myöhemmin löysin Anatomy trains faskiamobilisaation, jonka koin että ihanalla tavalla yhdistää yllä mainitut hoitomuodot. Anatomy trains oli löytänyt myofaskiaalisia linjoja jotka yhdistävät lihaksiamme erilaisiin toiminnallisiin yksiköihin ja jotka myös sijoittuvat ainakin osittain samoihin kohtiin kuin vanhat kiinalaiset energiakanavat, ns meridiaanit.

Faskiamobilisaation avulla voidaan vaikuttaa näihin linjoihin ja pyrkiä saattamaan keho takaisin alkuperäiseen tasapainoon, jossa ei kuuluisi olla kipua.

Koen että elämä on jatkuvaa oppimista, enkä taida koskaan oikein valmistua. Olen kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista kokonaisuutena ja haluan hyödyntää uutta tietoa niin paljon kuin mahdollista.

Tervetuloa ottamaan osaa hoidostani sellaisena kuin se on juuri nyt!